Om te weten wat voor sim only je nodig hebt is het belangrijk om te weten wat voor een telefoongebruiker je bent. Alleen zo kun je tot de beste sim only deal komen. In beginsel is het belangrijk om te weten of je een sim only abonnement of prepaid nodig hebt.

Ben je iemand die regelmatig gebruik maakt van je mobiele telefoon dan zal een sim only abonnement de meest logische stap zijn. Dan is het goed om te bepalen of je iemand bent die heel veel belt of sms’t. Misschien heb je een smartphone en zit je met enige regelmaat op internet. Dit zijn dingen om goed naar te kijken, zodat je abonnement goed aansluit bij je behoeften.

Als een sim only abonnement goed aansluit op hoe je je telefoon gebruikt zorg je er ook voor dat je geen geld betaalt voor zaken die je toch weinig gebruikt. Je kunt kiezen voor 500 belminuten, maar als je veel communiceert via Whatsapp is dat natuurlijk zonde van het geld. En dat geldt andersom ook, neem geen internetbundel van 1500 MB als je alleen gebruik maakt van Whatsapp.

Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf: Dit had ik zelf ook wel kunnen bedenken. En toch kan het geen kwaad om het er eens extra over te hebben. En voor jou kan het geen kwaad om er eens een extra keertje over na te denken, want afgesloten is afgesloten en niet bij alle providers is het even makkelijk of rendabel om je abonnement naderhand om te zetten. Het zou ook niet nodig moeten zijn, bedenk van tevoren waar je sim only abonnement aan moet voldoen zodat je de voor jou beste sim only deal kunt afsluiten.