Zoals ook al op de hoofdpagina besproken zijn wij wel een liefhebben van Simyo. Dit komt vooral door de flexibiliteit die ze de klant bieden en uiteraard de uitstekende prijzen. Toch is Simyo niet de enige provider die we de hemel inprijzen.

Een andere provider waar we zeker net zo goed over te spreken zijn is Tele2. Waar Tele2 het vooral wint ten opzichte van alle concurrenten is de vreselijk hoge snelheid waarmee geïnternet kan worden. In verhouding met de prijs die ze ervoor vragen zijn ze ongeëvenaard.

Om eerlijk te zijn zijn Simyo en Tele2 toch wel de beste sim only providers die ons land op dit moment rijk is. Dit is natuurlijk slechts onze mening, maar toch liegen de overzichten ook niet. Hieruit blijkt toch ook wel de overmacht van deze 2 providers.

Het is nou eenmaal een feit dat mensen snel geneigd zijn zich af te vragen waarom de ene provider zoveel goedkoper kan zijn dan de andere en dan te denken dat er wel ‘iets mis’ moet zijn met de een waarom die zo goedkoop kan zijn. Dit is natuurlijk echt een misvatting, in elk geval wel als het gaat om de beste sim only providers die wij hier benoemen. Eigenlijk laten ze het nergens liggen en dat is een groot pluspunt.